Setkání cyklisté sobě v úterý 26. 9. a další pozvánky

Zvu vás na pravidelné setkání Cyklisté sobě, které proběhne po prázdninové pauze v úterý 26. září od 17 hodin. V kanceláři Auto*Matu, naposledy na adrese Bořivojova 108.

Tématem setkání bude situace v pěších zónách na Praze 1 a plán Auto*matu na rozvoj cyklistické dopravy v centru Prahy. Dozvíte se podrobnosti o dosavadním vývoji kauzy i možném budoucím dění. Osobně bych rád věnoval větší prostor diskusi o tom, jak by mohla – či spíše měla – vypadat cyklistická infrastruktura v centru Prahy za dvacet let. Odprezentuji koncept řešení, který jsme zveřejnili na webu Auto*matu a můžeme jej podrobně probrat.

haag_pesi_zona

Další setkání proběhnou v úterý 24. října (pozor, není poslední úterý v měsíci), 28. listopadu a 19. prosince (předvánoční).

Kalendář záříjových cykloakcí

 12. 9.
Zastupitelstvo Prahy 1 – možnost interpelovat radní v otázce cyklistické dopravy v centru (v případě zájmu mne kontaktujte na adrese vratislav.filler@auto-mat.cz).

14. 9.
Zastupitelstvo hlavního města Prahy – možnost interpelovat radní v otázce cyklistické dopravy v centru (v případě zájmu mne kontaktujte na adrese vratislav.filler@auto-mat.cz).

16. 9.
Zažít město jinak. Sousedské slavnosti v ulicích Prahy.

Zóna Podolí: Předváděčka cargokol, s možností vyzkoušet si tříkolku Christiania (celý den)

Zóny Bio Oko, Americká, Puškonovo nám, Bořivojova: Stánek Auto*matu, možnost podepsat výzvu za zachování jízdy na kole v centru Prahy (kdo jste ještě nepodepsali 🙂 )

17. 9.
Pražské cyklozvonění. Pořádá Praha 8, cíl společných jízd je u Invalidovny.

19.9.
Vyklízení skladu v kanceláři Auto*matu před stěhováním. Přijďte si pro materiály, které bychom jinak museli vyhodit! (části starých archivů, staré časopisy Carbusters, staré studie, apod.) 13-18 hodin.

21. 9.
Pravidelná cyklojízda z náměstí Jiřího z Poděbrad (od 18 hodin).

22.9.
Den bez aut hlavního města Prahy. Ulice Štefánikova na Praze 5 (celý den).

26.9.
Pravidelné setkání Cyklisté sobě v Auto*Matu, Bořivojova 108 (viz výše).

 

 

Stránky podporuje Hlavní město Praha v rámci projektu “Cyklisté Praze.”


Blog Cyklisté sobě byl v rámci projektu Podpora udržitelného rozvoje skrze komunitní spolupráci podpořen grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

Další z rubriky

Web cyklistesobe.cz bude končit :)

Stránky cyklistesobe.cz jsou od prosince 2023 postupně nahrazovány:Novým systémem pro sledování podnětů spolkem AutoMat.Formulářem pro vkládání podnětů spolku AutoMat. Se zprovozněním nového systému Cyklisté sobě,..více

Akce pro zájemce o městskou cyklistiku v červnu až prosinci :)

02. 06. - Platforma, akce
Po hektickém období řešícím dění kolem Prahy 1 a díky projektu Ministerstva životního prostředí doplňuji pozvánky na několik akcí, které byste neměli minout: 19. června..více

Kalendář Cyklisté sobě pro rok 2018 :)

15. 02. - Platforma, akce
Stejně jako vloni, i letos bych vás chtěl pozvat na pravidelná setkání Cyklisté sobě. Lednové setkání jsem nesezval z důvodu finišování kolem připomínek k Praze..více

Cyklisté sobě odesílají podněty na Změňte.to :)

15. 01. - Platforma, akce
Konečně se nám povedlo dostat do CS možnost zaslání podnětu přímo na úřad. Konkrétně přes celoměstskou službu Zmente.to . Naše rozhraní je zatím ve zkušebním..více

Podzimní setkání Cyklisté sobě: cykloobousměrky, VHD a mapaton :)

09. 10. - Oznámení
Po hektickém září nastává poněkud klidnější čas a mohu vás tak pozvat na podzimní setkání Cyklisté sobě. Jako vždy v úterý ke konci měsíce od..více

Cykloaktuality z Horních Počernic :)

Aktuální cyklodění v Horních Počernicích lze nalézt na stránkách  http://www.pocernice.cz/obcan/doprava/cyklo/.

Nové podněty

    Whoooaaaaa, tak pan Json nechodi do práce!
    webdesign by 2046